top of page

Ontdek nu de natuur

Maak opnieuw verbinding met de wildernis

©LUCID_REWILD_boek_Mike_071.jpg
2.1  tijd nemen is soms het moeilijkste dat er is terwijl het eigenlijk het meest eenvoudi

Welkom bij Rewilding, een outdoorbedrijf dat gespecialiseerd is in het opnieuw verbinden van mensen met de natuur. Onze ervaren gidsen bieden privé- en groepsrondleidingen aan, zodat u verzekerd bent van de rewilding-ervaring die perfect aansluit bij uw behoeften. Lees verder voor meer informatie over onze waarden en activiteiten.

gebouw in uitvoering

Onze passie

Mike-146.jpg

De reis van onze oprichter

Bij Rewilding hebben we een passie voor behoud en herstel van het milieu, en voor het opnieuw verbinden van mensen met de natuur. De persoonlijke reis van onze oprichter om opnieuw verbinding te maken met de natuur en wilde avonturen te beleven, inspireerde ons om een outdoorbedrijf op te richten dat deze waarden weerspiegelt. Als professionele buitengidsen houden we ervan nieuwe mensen te ontmoeten en de verborgen schatten van België te laten zien. Of we nu een uur, een dag of een week samen zijn, je ontdekt vast en zeker iets nieuws. Verken onze site voor meer informatie. We kunnen niet wachten om van je te horen.

Onze specialiteiten

EXTRA PADDENSTOELENFOTOS (5).jpg

Foerageerklasse

Bij Rewilding geloven we dat er niets krachtiger is dan leren hoe je eetbare planten en paddenstoelen kunt verzamelen. Onze foerageerlessen worden geleid door ervaren gidsen die je leren hoe je eetbare planten en paddenstoelen kunt identificeren en verzamelen. Je leert over de voedingsvoordelen van wilde planten en paddenstoelen, en hoe je ze kunt koken om heerlijke maaltijden te bereiden. Onze lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en ervaringsniveaus.

©LUCID_REWILD_boek_Mike_057.jpg

Bushcraft-klasse

Onze bushcraftcursus bij Rewilding is ontworpen om je de vaardigheden te leren die je nodig hebt om van het land te leven met slechts een paar essentiële hulpmiddelen. Je leert met een mes werken, vuur maken, een kamp opzetten en een schuilplaats bouwen. Onze ervaren gidsen laten je alles zien wat je moet weten om te overleven en te gedijen in de vrije natuur.

©LUCID_REWILD_boek_Mike_073.jpg

Buiten koken 

Our Outdoor Cooking Course is perfect for anyone who loves to cook and wants to try something new. With the help of our expert chef and guide, you'll learn how to prepare delicious meals using ingredients from nature and the best local products. You'll also get to cook and eat in the great outdoors, surrounded by the beauty of nature. Join us for this unforgettable cooking experience and discover the best of both worlds!

bottom of page