Ondernemingsnummer : BE0656 712 566  - Alle rechten voorbehouden- www.rewilding.be - Inschrijfgeld kan niet terugbetaald worden/tenzij bij annulatie -  Rewilding, Heirbaan 2, 2370 Arendonk, Tel 0495/62.71.36 , Mail: info@rewilding.be Rekeningnummer BE06973354233122

Love amply

 live simply  

run wild.

***KRACHTIG & PUUR ***

August 28, 2017

 Soms zijn er momenten waardoor je eventjes gaat zweven... Daardoor gaan de uren voorbij , en blijven je gedachten eventjes hangen bij de innerlijke oermens die je pas nog ontmoette ... Altijd weer aanpassen aan omstandigheden, dingen bijsturen , nieuwe dingen proberen , andere mensen , is het regen of droogte , zitten er forellen of zijn ze er niet... Het is een rush elke expeditie weer , tot dat moment valt waarop je innerlijke oermens met een knuppel in je gezicht tikt.

 

Dat moment waarop je dan eigenlijk beseft waarom je daar bent, en wat je aan het doen bent. Het is bij de bron waar je het water moet halen ! 
Mijn innerlijke vuur weer aangewakkerd... vuur en water, krachtig en puur , zo gaan we met zen allen terug naar onze roots. Niet te houden , geen weg terug... 

#REWILDING #rewildyourlife #wildchild 💚💚💚

Please reload

Uitgelichte berichten