Ondernemingsnummer : BE0656 712 566  - Alle rechten voorbehouden- www.rewilding.be - Inschrijfgeld kan niet terugbetaald worden/tenzij bij annulatie -  Rewilding, Heirbaan 2, 2370 Arendonk, Tel 0495/62.71.36 , Mail: info@rewilding.be Rekeningnummer BE06973354233122

Love amply

 live simply  

run wild.

OPLETTEN VOOR OVERSTEKEND WILD !

April 16, 2017

Iedereen kent de verkeersborden wel, echter weinig chauffeurs houden er echt rekening mee.  En inderdaad , de kans dat je overstekend wild effectief ziet is redelijk klein.  

Echter voor het grootste deel van het jaar . Deze moment is de moment waarop jong reeën worden verstoten door hun moeder omdat ze een ander kalf gaan werpen.  Deze jongen gaan ronddolen en zijn nogal roekeloos.  Jammer genoeg worden er jaarlijks vele jonge reeën aangereden , de meeste ongevallen vinden plaats in deze periode  ! 

 

Dus let toch maar even extra op je snelheid als je de volgende 2 a 3 weken zo'n bord zien van overstekend wild.  

 

Laat je dus beter niet verassen, zo riskeer je niet het leven te nemen van zo'n ree. En zorg je tegelijk beter voor je eigen veiligheid, om nog maar niet te denken over de schade en het gevaar voor andere weggebruikers.  Gewoon voorzichtig , en rustig rijden door de bosrijke omgevingen.  

Wees vooral alert tijdens de vroege ochtend en de late avonduren...  Dan zijn de diertjes het meest actief ! 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten