Ondernemingsnummer : BE0656 712 566  - Alle rechten voorbehouden- www.rewilding.be - Inschrijfgeld kan niet terugbetaald worden/tenzij bij annulatie -  Rewilding, Heirbaan 2, 2370 Arendonk, Tel 0495/62.71.36 , Mail: info@rewilding.be Rekeningnummer BE06973354233122

Love amply

 live simply  

run wild.

BLOGGER(S) gezocht !

November 24, 2016

 

Wij van Rewilding zijn op zoek naar één of enkele bloggers  die regelmatig, of af en toe een bericht willen schrijven voor onze blog.  De bedoeling is dat we een aantal onderverdelingen zullen maken in onze blog.   Zo zoeken we mensen die schrijven over avontuur , lekker natuurlijk koken, natuurlijk leven , tuinieren, genieten van de natuur, wandelen, boeken,  recept, tips, ....  Uiteraard staan we open voor alle artikelen die met natuur te maken hebben ! 

 

Heb je een vlotte pen, of ken je iemand die geschikt is om een leuk artikel te schrijven ? Stuur ons dan een berichtje op info@rewilding.be 

Wij zetten jou artikel op onze blog ! Ben je vooral sterk in foto's , dat is uiteraard ook welkom... 

We zorgen niet alleen voor jou artikels , maar je kan ook genieten van deelname aan bepaalde activiteiten  eens je in ons team van Bloggers terecht komt ! 

Wij kijken alvast uit naar jullie inzendingen , en hopen op een rijkelijke respons met tal van boeiende artikels ! 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten