Ondernemingsnummer : BE0656 712 566  - Alle rechten voorbehouden- www.rewilding.be - Inschrijfgeld kan niet terugbetaald worden/tenzij bij annulatie -  Rewilding, Heirbaan 2, 2370 Arendonk, Tel 0495/62.71.36 , Mail: info@rewilding.be Rekeningnummer BE06973354233122

Love amply

 live simply  

run wild.

Workshop wildplukken

September 21, 2016

Een kleine impressie met beelden van onze workshop wildplukken. Uiteraard is de bedoeling om zoveel mogelijk lekkere dingen te verzamelen die voorkomen in de natuur.  We genieten van het goede leven, een lekker glaasje wijn en proeven van diverse bereidingen.  Na een korte middagmaaltijd gaan we op stap, op zoek naar wat de natuur ons in dat seizoen allemaal te bieden heeft.  Uiteraard zijn er een aantal basisingrediënten die zijn voorzien, de bedoeling is met onze wilde planten in combinatie met de basisingrediënten een  absoluut volwaardige maaltijd te voorzien !  

Dit is waar het leven om draait , buiten zijn , gezelligheid , rustige natuur en een heerlijke maaltijd... 

Onderstaand enkele beelden van onder andere onze activiteit afgelopen herfst . Wil jij zelf ook eens mee gaan wildplukken klik dan HIER voor meer informatie, of om je in te schrijven !  

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

The only way is up!

November 4, 2017